Genkender du noget?

  • du går og føler dig mellemfornøjet, uden at vide hvorfor

  • du har svært ved at få sagt hvad du har på hjerte

  • du føler dine grænser bliver overskredet igen og igen

  • du tænker de andre er meget bedre, dygtigere, smukkere og klogere end dig

  • du taler dårligt til dig selv 

  • du har brug for at se på dit liv med friske og nye øjne

  • du er i tvivl om, hvilket job der er det bedste for dig

...  osv osv


Vi har sikkert alle sammen med mellemrum kunne genkende én eller flere af ovenstående sætninger.

At være menneske er en evig rejse med omveje, bjerge og dale, og det kan være svært at holde fokus på kompasnålen, eller måske at sætte sin egen kurs.


Det kan du få hjælp til

At indgå i en coachende samtale, handler om at coachen hjælper dig til at finde din kompasretning og din vej.

Du vil opleve at du i samtalen med coachen får nye indsigter om dig selv og din verden, dine overbevisninger, dine værdier og grænser og tillige måske en ny synsvinkel på andre mennesker i dit liv.

Du får altså et overblik og et indblik i, hvad der i virkeligheden er på spil for dig og sammen med coachen udstikker du en ny kurs, der bringer dig et nyt sted hen. Eller måske bare giver fred og accept til det sted du allerede befinder dig.

Om mig

Jeg er certificeret ID-coach, vejleder i positiv psykologi, lærer igennem mange år, inspirator og foredragsholder.

Mit fokus er dig og dine behov, og selvom vi også kan sparre sammen og brainstorme, er det dit tempo og dine ønsker der er i fokus.


Jeg kan hjælpe med personlig udvikling, job- og karrieresparring, den professionelle rolle og dens elementer, konflikthåndtering, relationskompetence-udvikling, dialogredskaber, mentallisering, kropssprog og meget mere.

HVORDAN GØR DU?

Når du starter et coach forløb, er det sjældent nok med 1 time eller en enkelt gang.

I arbejdet med personlig udvikling findes ingen quick fix, og du vil derfor opleve, at du bruger tiden mellem sessionerne til at reflektere og arbejde med de fokuspunkter, vi har talt om ved samtalen.

Hvis du køber et pakkeforløb på h.h.v. 3 - 5 eller 7 timer, kan du bruge timerne, når du ønsker det og gemme resten. Du kan bruge mig som en livline, når der opstår akutte situationer i dit liv, eller du kan vælge at arbejde mere langsigtet med et struktureret forløb. Det er helt op til dig.

Hvis det kan lade sig gøre rent geografisk vil jeg anbefale at vi mødes til 1. samtale i mit lokale på Møn, men ellers kan alle samtaler fint klares på en sikret online-forbindelse, hvis du foretrækker det.


Gratis Afklarende samtale (ca 20 min)

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig og dine udfordringer, er du velkommen til at ringe for en afklarende samtale på tlf. 2982 4784.