BAKS Skincare Co. kopi.png

kend dit værd som professionel - online-forløb

For dig der drømmer om et arbejdsliv, hvor du selv er i førersædet

 


Du er her fordi?

Du sidder her lige nu, fordi du måske overvejer om du overhovedet egner dig til dit job som leder, lærer, pædagog, sygeplejerske m.fl

Du tænker måske, at dit arbejdsliv ikke blev som du havde håbet, og du føler dig ikke klædt på til de mere udfordrende dele af dit job. Konflikter, svære samtaler, kritiske forældre/borgere/kunder/patienter/medarbejdere, urealistiske forventninger og en generel personlig tvivl om egne evner og kompetencer.

Dette kursus-forløb er alt det bedste jeg kan tilbyde dig, så du igen får glæden og lysten tilbage i dit arbejdsliv.

Trin-for-trin

En trin-for-trin metode, hvor du vil opleve at få overskud, sikkerhed i den professionelle rolle og tid til de opgaver du elsker mest i dit job.

Mange af mine eksempler er hentet i skolens verden, men da jeg også har 15 års erhvervserfaring udenfor skolens verden, véd jeg at de også udspiller sig i mange andre miljøer og arbejdssituationer. Du vil derfor nemt kunne genkende dig selv i mine cases og historier.


Slut med usikkerhed og mangel på respekt i dine samarbejder

Kursus-forløbet vil løse dine udfordringer med usikkerhed, nervøsitet før de svære samtaler og de uanede mængder af TID du bruger på at få samarbejdet til at fungere.

Det foregår ved hjælp af dedikeret trin for trin online-undervisning, øvelser og egen-reflektion. Derved får du den bedste mulighed for den personlige udvikling, der vil give dig et lettere og mere givende arbejdsliv, et bedre samarbejder samt styr på din professionelle rolle. Som bonus vil du opleve, at få mere TID. Du bliver skarpere og mere effektiv i din kommunikation, og dermed sparer du TID.


100% værdi hvis du kan genkende

 • følelsen af afmagt i mødet med forældre/kolleger/medarbejdere/patienter/kunder m.fl. -> de hører ikke det du siger

 • manglende tiltro til egne evner -> du bliver nervøs før en svær samtale

 • usikkerhed overfor den professionelle rolle -> du bliver ramt på din person ved kritik

 • mangler TID til det gode samarbejde -> hvis bare du havde mere tid, ville alt være lettere


En rejse gennem overskuelige moduler i 4 trin

Du får 4 moduler til brug, lige når du har tid

dedikeret og intensiv UNDERVISNING

Videoer med introduktion til modulerne

arbejdsark med øvelser

tjeklister og ide-forslag til dit videre arbejde mod det gode arbejdsliv

Hvad kan du forvente?

 1. indsigter der giver øget selvsikkerhed og overblik i samarbejdet med forældre, kolleger, medarbejdere m.fl

 2. evidensbaseret viden og forskningsresultater om kommunikation, relationer, samarbejde m.m.

 3. forudsætninger til at blive mere effektiv i din kommunikation, så du får TID til øvrige opgaver i hverdagen

 4. indsigt i, hvordan du bliver hørt og respekteret for den professionelle rolle du behersker

 5. mulighed for større arbejdsglæde og færre bekymringer

 6. konkrete redskaber til at tage direkte i brug i din hverdag

BAKS Skincare Co. kopi.png

Skal du være den næste til at få et arbejdsliv med overskud og tilfredshed?

Straks når du har købt, får du en mail med flere oplysninger og dit log-in.

Du får detaljeret instruktion om, hvordan du arbejder med forløbet og en faktura.

Så er du med på holdet af fagfolk, der ønsker selv at tage ansvar for et godt arbejdsliv.


Sådan foregår kursus-forløbet

Kurset foregår online: det betyder at du kan deltage hjemmefra og du har adgang til materialet, når du har tid og overskud. Hverdagen er travl som både ny og erfaren, så tid er virkelig en mangelvare.

Kurset er praksis-orienteret. D.v.s. der er fokus på din personlige udvikling henimod det professionelle menneske du ønsker at være, men jeg inddrager egne og andres erfaringer i modulerne, så du selv kan genkende de forskellige situationer.

Helt konkret

 1. du køber kursus-forløbet

 2. du får tilsendt adgang til 1. modul direkte i din mailboks

 3. når du logger ind 1. gang, vil du kunne se en introvideo, hvor jeg forklare hvordan de næste 6 uger vil forløbe for dig.

 4. du vil få adgang til nyt materiale hver 14. dag - du modtager en mail direkte i mailboksen

 5. du vil få både videoer, præsentations-slides, tjeklister, arbejdsark og øvelser hver gang

fællesskaber.jpg

Gør noget nu!

 • undersøgelser viser at bl.a. dårlige samarbejdsrelationer og konfliktfyldt kommunikation, er årsag til stress og sygemeldinger på jobbet.

 • jo længere du venter med at tage fat om problemet, jo mere energi og arbejdsglæde vil du miste. For nogle kan det betyde et arbejds- eller brancheskift

 • når du oplever afmagt og frustration i dit arbejdsliv, er du tilbøjelig til at tage bekymringerne med hjem. Det går ud over din familie og dit helbred.


Kopi af Kopi af LÆRER - kend dig selv.png

FAQ - har du nogen spørgsmål?Er kurset pengene værd?

Dette online-forløb er en INVESTERING i din fremtid, din arbejdsglæde, din jobtilfredshed og dig selv - hvad koster det at måtte lægge sig syg med stress? - hvad koster det at være ked af at gå på arbejde hver dag? - hvad koster det at bruge sine weekender på at spekulere på den næste samtale, i stedet for at nyde din familie?

JA, det er pengene værd, hvis du for alvor er klar til at tage dit liv/arbejdsliv i en anden retning.


Hvad hvis jeg ikke rigtig har råd lige nu?

At arbejde med Kend dit værd som professionel- forløbet, kan du se som en investering i din fremtidige arbejdsglæde. Efterfølgende vil du spare både tid og bekymringer i dit arbejdsliv. Du har også mulighed for at betale i 3 rater under forløbet.


Jeg synes, det bør være min arbejdsgiver der betaler

Og du har fuldstændig ret. Det burde være en arbejdsgiveropgave, og det kan være du kan få din leder til at betale kurset for dig. Måske via bruttoløns-ordningen. (beløbet bliver trukket fra din løn før skat).

MEN - hvis du nu ikke kan få betalt kursus-forløbet, hvad er så alternativet?

At fortsætte med et utilfredsstillende samarbejde, tid og bekymringer der tærer på dit privatliv og måske dit helbred? - eller at tage ansvar og handle selv. At se det som en investering i større arbejdsglæde og et lettere arbejdsliv. Du skal vide at den personlige udvikling du vil gennemgå i forløbet, vil få positiv indflydelse på hele dit liv - også efter fyraften.

Hvorfor tager forløbet 6 uger?

Kend dit værd som professionel- forløbet, har fokus på din personlige udvikling, henimod din professionelle rolle. Det kræver naturligvis at du får tid til selvreflektion, tid til arbejdet med øvelserne og tid til afprøvning i hverdagen. Det tager tid at ændre vaner, holdninger og fokus. Det er ikke et QUICK FIX, men et varigt resultat du får.

Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at følge forløbet lige nu?

Hvis du af den ene eller anden grund er forhindret i at følge planen lige nu, kan du stadig købe forløbet nu.. Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang med dit nye arbejdsliv, når det passer dig. Så hvis du synes, det er noget for dig, så tilmeld dig nu og begynd dit nye arbejdsliv.

Hvad hvis jeg har prøvet coaching og personlige udvikling før, uden det har ændret noget?

Kend dit værd - online-forløbet adskiller sig væsentligt fra andre selv-hjælps-programmer, fordi det tager udgangspunkt i DIN hverdag. Jeg har udarbejdet og udvalgt alle øvelser med praksis for øje. Du vil derfor opleve, at kunne genkende dig selv i cases og øvelser, og du vil kunne tage de forskellige redskaber i brug direkte i din hverdag. Derfor tør jeg garantere 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Jeg véd det virker.

Jeg har aldrig prøvet at følge et online-kursus før. Hvordan ved jeg det virker?

Jeg tør godt love, at du allerede efter 1. modul vil mærke en forskel i din tilgang til den professionelle rolle og dig selv. Du vil opleve at dit fokus langsomt vil ændre sig, og du vil opleve at du ændrer syn på dig selv og din rolle som professionel. I den positive retning.

Det virker lidt uoverskueligt for mig

Materialet er delt op i logiske små bidder, som er meget nemme at følge. Du skal naturligvis bruge tid på øvelserne, men ellers vil mange af de nye tilgange kunne tilpasses din hverdag på arbejdspladsen. Du øver, mens du arbejder.

Jeg tror godt, jeg selv kan finde ud af at blive mere professionel og få et bedre samarbejde

Det kan du muligvis, men der er en grund til at du ikke har gjort det endnu. For det første er det meget uoverskueligt at starte den personlige udvikling selv. For det andet skulle du bruge mange, mange timer på at studere alt du kan komme i nærheden af om kommunikation, samarbejde, samtale-strategier, neurologi mm. Samtaler med en coach og starte arbejdet med personlig udvikling, oprette netværker på Facebook, finde de rette øvelser og konkrete redskaber rundt omkring på nettet og i bøger osv.

I - kend dit værd - forløbet får du det hele samlet, og jeg støtter dig hele vejen. Også personligt.

Hvordan ved jeg, du er den rette til at hjælpe mig?

Kend dit værd som professionel - er baseret på min kommunikationsmodel FOKUS-TRAPPEN

SE IND - det handler om DIG.png

der sikrer at du når hele vejen rundt om det felt der rummer samarbejde, kommunikation, relationer, dialog, kropssprog og viden om din hjerne. Samt en hel del omkring din egen personlige udvikling.

Jeg besluttede efter en svær samtale, at jeg aldrig mere ville opleve følelsen af afmagt og usikkerhed i mødet med forældre eller andre, og derfor har jeg brugt mange år på at studere, afprøve og udvikle min metode.

Jeg hører fra de tilbagemeldinger jeg får, at metoden virker, og jeg er sikker på at jeg også kan hjælpe dig, selvom du måske har prøvet alle mulige andre ting før.

Er kurset pengene værd?

Når du køber - Kend dit værd - forløbet - investerer du i din fremtid og din drøm om det menneske du ønsker at være. Du vælger at tage ansvar og selv gøre noget aktivt for at ændre din arbejdssituation, din opfattelse af dig selv og dit værd, og dit samarbejde med andre mennesker.

Din investering svarer til 2-3 timer coaching hos en alm. coach, men dit udbytte vil være uendelig mange gange større.

HUSK - du har 14 dages fortrydelses-garanti, hvis online-forløbet mod forventning ikke lever op til dine ønsker.

smartmockups_jui30dxf.jpg

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 29824784, hvis du har yderlige spørgsmål, ellers håber jeg vi ses på kurset.

Mange venlige hilsner

Janni Bang

Ha´ en fantastisk dag.