fotoshoot+skoven.jpg
Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej
— K. E. Løgstrup

Om mig

Jeg har været lærer gennem mange år, er certificeret coach fra ID Academy og vejleder i positiv psykologi.
Har omk. 1.8oo skole-hjem-samtaler bag mig og adskillige oplæg/foredrag mm.

Derudover har jeg også flere års erfaringer fra det private arbejdsmarked. Kommunikation og relationsdannelse har været den røde tråd igennem mit arbejdsliv, men det afgørende øjeblik opstod først sent i mit arbejdsliv.

Mit vendepunkt (eller lavpunkt😳)  opstod en dag i en aula, på den skole jeg var ansat.
Jeg havde en meget vred far i den anden ende af min mobiltelefon, og han var mildest talt meget uenig i mine beslutninger vedr. hans søn.

Jeg vil spare dig for alle de sørgelige detaljer, men kan fortælle at han talte MEGET højt og MEGET længe og overskred alle mine grænser. Jeg reagerede med at "stivne" fuldstændig - blive tom for ord - føle total afmagt og stor ydmygelse.
Den oplevelse satte sig spor i mig, og jeg lovede efterfølgende mig selv, at jeg ALDRIG nogensinde ville opleve det samme igen.

Her flere år senere, kan jeg med sikkerhed sige, at det kom jeg heller ikke til.
Jeg tog en coach-uddannelse, kurser og mere videreuddannelse. Fordybede mig i al tilgængelig litteratur om kommunikation, kropssprog, samarbejde, hjernens veje mm, og klædte så og sige mig selv på til bedre dialoger, samarbejder og tog personligt lederskab.

Det gjorde hele forskellen for mig, og den måde jeg i dag håndterer vanskelige samarbejder og svære samtaler.

Men hvad betyder alt det for dig?
Det betyder først og fremmest at du bliver mødt i øjenhøjde, så at sige.

Jeg har været der selv - jeg har oplevet afmagten og usikkerheden - at mine grænser blev overskredet og at jeg ikke blev hørt.

  • Du kan få hjælp til at kende dig selv og erkende dit værd

  • Få viden om de altafgørende relationer der for altid vil ændre din tilgang til andre mennesker

  • Få forudsætninger for at blive hørt og få sagt, hvad du har på hjerte - også når det er svært